Personaliti Warna Ku

Hey ! Assalamualaikum

Bulan Februari
BIRU
Ternyata kamu seorang yang punya keyakinan diri yang rendah dan terlalu pemilih sangat. Tak bolehlah macam tu. Itu adalah sikap negatif yang harus kamu ubah kerana mendatangkan kerugian pada diri kamu sendiri. Selain itu, kamu juga cederung ke arah kesenian dan sememangnya kamu berbakat dalam bidang itu hingga mampu menjadikan kerjaya berkaitan dengan seni sebagai kerjaya tetap. Soal cinta pula, kamu mudah sangat jatuh cinta tapi seringkali juga putus cinta. Mana taknya, orang lain bercinta kamu pun hendak bercinta. Tapi kamu bukan benar-benarmenyintai si dia setulus hati. Silap sendiri lah kan? Kalau kamu mahukan hubungan itu berpanjangan, kamu harus bersikap lebih serius dan ikhlas.

Capital I

Hey ! Assalamualaikum

Harini Izzati nak ceritakan pasal CRUSH kite <3 dia hensem,comel and blabla . Semalam kitaorg mention2 kat twitter . Then . tengoklah apa yang terjadi dibawah ni

|
|
|
|
v



Ingatkan dia main2 je nak pujuk , rupa-rupa nya betul2 . Oh damn ! nah ade lg gambar

Hmm , anda lihatkan ? Bhahaha , Dulu kite pernah luahkan perasaan kite kt dia . tapi dia ckp "Tak tahulahh" erkk-.- pelik . Btw , dia tetap CRUSH kiteww <3 . Kayy lah sampai disini je entri kite . For Capital I . ilebiuu :)

Tolak 5% Untuk Tempahan Blog !

Hey ! Assalamualaikum 

Tadaaa ! Hari ni Izzati nak kurangkan harga untuk tempahan blog . Tolak 5% untuk tempahan blog . Ni senarai yang dah di tolak harga nya :-


Pakej A :

  1. Blog
  2. Header 
  3. Template
  4. Cursor
  5. Animated Banner
  6. Border Title/Sidebar
  7. Chat Box 
  8. Thank For Reading 
  9. Blog List 
  10. Like Fan Page

Semuanya : RM -9 (tolak 5%)


Pakej B

  1. Blog
  2. Header
  3. Template
  4. Animated Banner
  5. Border Title/Sidebar 
  6. Blog List
  7. Like Fan Page
Semuanya : RM -5 (tolak 5%)


Pakej C
  1. Header
  2. Animated Banner
  3. Border Title/Sidebar
  4. Like Fan Page 
Semuanya : RM -1 (tolak 5%)

ThankYou ! 


Tempahan Blog Dibuka Sekarang !

Hey ! Assalamualaikum 

Harini Izzati nak buat TEMPAHAN MEMBUAT/MENGEDIT BLOG .

But...
But...
But...
But...

Berbayar lah ^^v . Agak2 nya ada orang tak nak tempah ? hmm . 

Nih senarai nya. :

Pakej A :

  1. Blog
  2. Header 
  3. Template
  4. Cursor
  5. Animated Banner
  6. Border Title/Sidebar
  7. Chat Box 
  8. Thank For Reading 
  9. Blog List 
  10. Like Fan Page

Semuanya : RM 14 (Exclude Thank For Reading , Blog List , Like Fan Page & Chat Box)

Pakej B

  1. Blog
  2. Header
  3. Template
  4. Animated Banner
  5. Border Title/Sidebar 
  6. Blog List
  7. Like Fan Page
Semuanya : RM 10 (Exclude Blog List & Like Fan Page)

Pakej C
  1. Header
  2. Animated Banner
  3. Border Title/Sidebar
  4. Like Fan Page 
Semuanya : RM 6 (Exclude Like Fan Page)

Korang bolh bayar guna post atau topup . ThankYou !

Vid : Cara-cara membuat text awesome di photofiltre

Hey , Assalamualaikum

Harini Izzati nak ajar macam mane nak buat text "awesome" di photofiltre .

video
Hope korang faham lah ye :)
3 SecretAdmirer